ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BUDGET 4th WEEKEND OFFER

BUDGET 4th WEEKEND OFFER

Μοναδική προσφορά! Budget Weekend Offer Budget Weekend Offer (3 for...

BUDGET 4th DAY FREE OF CHARGE

BUDGET 4th DAY FREE OF CHARGE

Μοναδική προσφορά! Budget 4th Day Free of Charge Budget 4th Day Free of...

ΠΕΡΙ ΓΥΡΟΥ & ΣΧΑΡΑΣ

ΠΕΡΙ ΓΥΡΟΥ & ΣΧΑΡΑΣ

Μοναδική προσφορά! Προσφορά για τις ώρες 17:00 - 20:00Εξυπηρέτηση από Μόλα καλύβα...

IRINI APARTMENTS

IRINI APARTMENTS

Μοναδική προσφορά! Ειδική προσφορά για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο & Σεπτέμβριο -...

ANASTASIA HOTEL

ANASTASIA HOTEL

Μοναδική προσφορά! Προσφορά διαμονής στη Χανιώτη από 28/05 έως 13/06 Κάντε κράτηση για...

KRIOPIGI BEACH HOTEL

KRIOPIGI BEACH HOTEL

Μοναδική προσφορά! Προσφορά διαμονής από 23/05 εώς 10/06 Κάντε κράτηση για την διαμονής...

ROYAL HOTEL

ROYAL HOTEL

Μοναδική προσφορά! Κάντε την κράτηση σας απευθείας από την ιστοσελίδα μας και κερδίστε...

HELENAS APARTMENTS

HELENAS APARTMENTS

Μοναδική προσφορά! Μοναδικές προσφορές για τη διαμονή σας στο Πευκοχώρι! Από 15/05 –...

 • BUDGET 4th WEEKEND OFFER

  BUDGET 4th WEEKEND OFFER

 • BUDGET 4th DAY FREE OF CHARGE

  BUDGET 4th DAY FREE OF CHARGE

 • ΠΕΡΙ ΓΥΡΟΥ & ΣΧΑΡΑΣ

  ΠΕΡΙ ΓΥΡΟΥ & ΣΧΑΡΑΣ

 • IRINI APARTMENTS

  IRINI APARTMENTS

 • ANASTASIA HOTEL

  ANASTASIA HOTEL

 • KRIOPIGI BEACH HOTEL

  KRIOPIGI BEACH HOTEL

 • ROYAL HOTEL

  ROYAL HOTEL

 • HELENAS APARTMENTS

  HELENAS APARTMENTS

Φεστιβάλς στην Χαλκιδική

Sani Festival 

sani-Festival-LogoΈχοντας σαν στόχο να γίνει η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ τουρισμού –πολιτισμού, να συνδέσει ντόπιους με εγχώριους και ξένους επισκέπτες, να συμβάλει στην πολιτιστική αναβάθμιση μέσα από την πολιτιστική αποκέντρωση και να είναι ένα φεστιβάλ με συγκεκριμένο στίγμα και προσωπικότητα, το Sani Festival ξεκίνησε επίσημα το 1993.
Mε κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στο χώρο, δημιουργεί ενότητες τις οποίες εξελίσσει στη πορεία του σε θεσμούς όπως αυτή του Jazz on the Hill, του Sounds of the World, του Χορού, των Εικαστικών, του Ελληνικού Προγράμματος και του καθιερωμένου Classical Waves.

Festival Κασσάνδρας

festivalkassandrasΤο Φεστιβάλ Κασσάνδρας, από τους πλέον αξιόλογους και δυναμικούς θεσμούς της χώρας μας στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, βρίσκεται ήδη στο δέκατο τέταρτο χρόνο της συνεχούς και επιτυχημένης πορείας του από το 1993 που καθιερώθηκε.
Η 21η Ιουνίου έχει οριστεί από τους εκπροσώπους του Φεστιβάλ Κασσάνδρας ως η επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης του φετινού προγράμματος. Ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά φεστιβάλ, με ιστορία δεκατριών χρόνων, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές της Τέχνης και της ανθρώπινης έκφρασης –μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, κινηματογραφικές προβολές και εικαστικές παρεμβάσεις– με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ένα Φεστιβάλ που άρχισε δυνατά και μεγαλόπρεπα στα μέσα του Ιουλίου με την εκπληκτική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνεχίστηκε με τις αξέχαστες βραδιές παρέα με την ´Αλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Νίκο Παπάζογλου ή με αξέχαστες θεατρικές παραστάσεις όπως η «Μαρία Πενταγιώτισσα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τελείωσε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, την Δευτέρα 14/8 με τη μοναδική συναυλία του Πάνου Κιάμου που έδωσε το λαϊκό στίγμα του φεστιβάλ, ενθουσιάζοντας τον κόσμο που δεν άφηνε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να φύγει! Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα δόθηκε η συναυλία του Πάνου Κιάμου την τελευταία βραδιά.
Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ απηύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για άλλη μια φορά στήριξε τις εκδηλώσεις, προσδίδοντας με την παρουσία του και τη θερμή προσέλευσή του, αίγλη και κύρος στον θεσμό αυτόν που επί 14 συνεχή χρόνια κρατάει ψηλά τα σκήπτρα του πολιτισμού.
Δεν είχαν άδικο αφού, καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η ατμόσφαιρα του Αμφιθέατρου της Σίβηρης θύμιζε «πριβέ πάρτι»! Μια μεγάλη παρέα από χιλιάδες ανθρώπους σχηματιζόταν κάθε φορά από τον κόσμο που κατέκλυζε τους χώρους του σε όλες τις εκδηλώσεις, δικαιολογώντας έτσι απόλυτα το χαρακτηρισμό του Φεστιβάλ Κασσάνδρας ως το καλύτερο, το ποιοτικότερο και το πιο μαζικό Φεστιβάλ της Β. Ελλάδας!

Festival Θάλασσας

logo festivalΗ κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου μας είναι το "ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ", το οποίο μονοπωλεί τις νύχτες των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών καθώς υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσεις θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου και να αφεθείς στις μουσικές βραδιές που πλημμυρίζουν το χώρο. Ένα χώρο 2000 θέσεων, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Το θέατρο αγκαλιάζεται ανατολικά από τη χερσόνησο της Κασσάνδρας ενώ μπροστά του ξεδιπλώνεται η απεραντοσύνη του Αιγαίου Πελάγους. Στη δυτική του πλευρά, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα με φόντο τον Όλυμπο. Ένας χώρος που δικαιολογημένα κατέχει τον τίτλο του "ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ".